Bun venit in portalul clientului!

Va garantam ca veti fi multumit de serviciile noastre, toate serviciile sunt garantate cu un uptime minim de 99,5% !

Cum platesc prin SMS?

Vom vedea in cadrul acestui tutorial cum putem plati prin SMS o factura proforma din contul nostru de client de la XtremeHost.Ro.


 • Pasul 1: Suntem deja logati in contul client si avem in fata pagina de Sumar.
 • Pasul 2: Dam click pe numarul facturii din dreptul sectiunii “Facturi de Platit”
 • Pasul 3′ Avem in fata varianta html a facturii noastre proforme. Alegem ca modalitate de plata “SMS” si apasam butonul “Plateste ACUM”
 • Pasul 4″ Se deschide acum pagina in care putem alege valoarea dorita. Aici avem totalul de plata si un tabel cu operatorii si sumele disponibile pentru fiecare.
 • Pasul 5′ Pe coloana operatorului dorit de noi vom alege valoarea. Citim cu atentie intai instructiunile din partea de jos a paginii. Trebuie sa stim ca valoarea “Cost SMS” reprezinta suma fara TVA pe care operatorul ne-o va retrage din creditul cartelei sau din abonamentul de telefonie mobila iar “Suma Platita” reprezinta valoarea cu TVA care se va incarca in factura noastra.
 • ATENTIE” Plata prin este mai scumpa decat celelalte modalitati de plata clasice deoarece operatorii de telefonie mobila percep comisioane incepand cu 15 % din tranzactie. De aceea suma incarcata va fi mai mica decat ceea ce vom plati noi. Avantajul acestei modalitati de plata este usurinta si rapiditatea activarii serviciilor fara riscuri si fara a mai face un drum la banca.
 • Pasul 6″ Ne-am hotarat asupra sumei dorite, bifam aceasta suma si apasam butonul din partea de jos “Continua Plata”.
 • Pasul 7″ Pagina urmatoare ne indica modul concret de efectuare a platii. Aici gasim numarul de telefon si textul mesajului pe care trebuie sa il trimitem de pe telefon pentru a finaliza.
 • ATENTIE: Trebuie sa citim cu atentie instructiunile din cadrul acestei pagini pentru a trimite sms-ul corect la numarul corect. Observam ca pentru sume incepand de la 5 Euro pentru operatorii Vodafone si Cosmote plata se realizeaza in 2 pasi.
 • Pasul 8: Trimitem sms-ul conform instructiunilor. Asteptam confirmarea platii prin sms pe telefon apoi apasam butonul “Inapoi la Factura”. Daca am primit un sms cu eroare va trebui sa contactam Serviciul Clienti XtremeHost.Ro
 • Pasul 9: Am apasat butonul de intoarcere la factura si acum observam in partea de jos a paginii tranzactia noastra. Tot aici avem si rubrica “Balanta”. Daca suma din aceasta rubrica este pozitiva inseamna ca mai avem de platit o parte. Putem relua procedura de plata prin sms apasand din nou in partea de sus a paginii butonul “Plateste ACUM”. Daca Balanta este 0 sau negativa inseamna ca factura este achitata iar suma in plus va fi incarcata in contul client si va putea fi folosita pentru comenzi ulterioare.


Răspunsul a fost util?

Adaugă la favorite Adaugă la favorite

Tipăreşte TipăreşteLimba:

Copyright © 2017 XtremeHost.ro - De cinci ani inovam impreuna.. All Rights Reserved.