Bun venit in portalul clientului!

Va garantam ca veti fi multumit de serviciile noastre, toate serviciile sunt garantate cu un uptime minim de 99,5% !

Întrebări frecvente VPS Hosting

Ce este mai precis un VPS?

Un Virtual Private Server sau VPS (uneori cunoscut si ca VDS sau Virtual Dedicated Server) este un tip de web hosting care ofera detinatorului beneficiile si libertatea pe care le are atunci cand detine propriul server insa fara costurile mari ale acestuia. Daca aveti un website care este in plina dezvoltarea sau doar aveti nevoie de resurse mai mari decat cele pe care vi le poate oferi un cont de hosting shared, atunci un VPS este potrivit pentru Dvs.

Cum functioneaza tehnologia VPS?
Practic modul de functionare al VPS permite utilizarea de catre mai multi useri a resurselor unui server dedicat insa fara compromisuri in performante asa cum se poate intampla in alte tipuri de hosting, mai ales cel shared. Un server poate gazdui mai multe conturi de tip VPS fara ca acestea sa aiba legatura unul cu celalalt sau sa isi imparta resursele intre ele. Fiecarui cont VPS ii este alocata o parte garantata si destul de importanta din resursele serverului: memorie RAM, putere de procesare, spatiu pe hard disk, resurse software si de retea.

Care sunt avantajele unui VPS?

Avantajele principale ale unui VPS fata de un cont de hosting shared se refera in principal la securitate si confidentialitate, resurse garantate, fiabilitate, flexibilitate si libertate de a rula propriile scripturi si sisteme de operare si nu in ultimul rand pretul: costurile unui server dedicat sunt impartite la cativa utilizatori deci factura lunara este mult mai usor de suportat.

Cum va dati seama daca aveti nevoie de un VPS?
Ati depasit resursele alocate pentru contul de hosting shared folosit? Aveti nevoie sa rulati scripturi pe care nu le veti putea niciodata rula pe un cont de hosting shared? Aveti nevoie de performantele unui server dedicat insa nu vreti sa platiti atat de mult lunar?

Atunci un VPS este solutia care vi se potriveste.Răspunsul a fost util?

Adaugă la favorite Adaugă la favorite

Tipăreşte TipăreşteLimba:

Copyright © 2018 XtremeHost.ro - De cinci ani inovam impreuna.. All Rights Reserved.